Sunați-ne:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Binder Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Thin liquid filler used for fixing minor scuffs on a leather surface. Is also ideal for creating a strong base when repairing heavily cracked leather.

Întăritor de pieleLichid folosit la întărirea unor pieli foarte uzate și crăpate.

Din 24.29 Lei

Disponibil și gata de livrare

Alege MărimeCantitate


  Adaugă în coşDespre produs


Leather Binder are două aplicații principale,

1. Aplicați pe piele foarte crăpată înainte de a utiliza flexfil, ca să se întări suprafața.
2. Tratați imperfecțiunile minore ale pielii, cum ar fi zgârieturile. Leather Binder este un fluid subțire care poate fi folosit pentru a întări pielea unde suprafața este deteriorată, provocând crăparea pielii. Leather Binder se absoarbe în fibrele de piele ținându-le împreună, creând o structură de piele mult mai puternică. Această structură mai puternică îmbunătățește semnificativ rezistența la tracțiune a pielii, făcând mai ușoară repararea pielii și obținerea unor rezultate mai bune. Acest lucru a fost testat pe pielea rănită care ar putea fi ușor ruptă cu mâna, dar când l-am acoperit cu Leather Binder, nu am putut să rupem pielea după aceea.

De ce este important?

Acest lucru vă oferă încrederea că atunci când faceți o reparație, știți că va dura în timp. De exemplu, dacă tocmai ați folosit flexfil, veți obține o reparație excelenta, dar poate că nu va dura destul de mult. Nu pentru că Flexifil nu este suficient de bun, ci pentru că pielea de sub ea este slabă – pielea se poate rupe, nu umplutura. Cu ajutorul Leather Binder, vă garantați mai întâi o viață de reparații mult mai îndelungată.

Leather Binder, de asemenea, face șlefuirea pieilor mai ușoară pe pielea uzată. Prin întărirea fibrelor, puteți șlefui pielea în jos, care altfel ar fi rănită chiar și atunci când o ștergeți.


Comentarii


Alte produse care te-ar mai putea interesa

Verificare Leather Pre-Coats & Repairers