Sunați-ne:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Design interior scaune auto din piele 

Servicii de reparaţii şi restaurare

Reparăm profesionist orice stricăciuni la toate tipurile de produse din piele

Tăieturi şi rupturi

Abraziuni şi zgârieturi

Arsuri

Găuri

  • Pete
  • Pierderea culorii
  • Recuperarea pielii în două tonuri
  • Culoare uzată
  • Piele aspră și crăpată
  • Zgârieturi de pisică

Cere o cotă

De ce să ne alegeți pe noi?

Suntem profesioniști

Lucrăm cu o tehnologie testată.

Avem experiența necesară

Mai mult de 20 de ani în restaurarea pielii

Garanție pentru rezultate excelente

Pielea restaurată o veţi putea folosi ani de zile

CLIENTUL 1: Schimbarea culorii scaunului de piele de interior pentru un aspect exterior nou

Folosind tehnici profesionale, concepute și utilizate în mod unic de către noi, vă oferim o restaurare garantată pentru toate piele de scaune de interior de piele și vinil. Folosim acelasi tip de produse pentru vopsirea pielii ca și cele folosite pentru pielea vopsită în fabrică.

Când restaurăm sau schimbăm culoarea pielii, vă garantăm că nu se va  decolora, nu se va zgâria, nu se va umfla, nu se va sparge sau nu se va șterge.

Produsele și echipamentele pe care le folosim sunt testate și suntem 100% convinși că acest lucru va continua! Puteți să vizitați service-ul nostru și să vedeți tipurile de piele pe care le-am revopsit.

Client 2: Restaurare piele maşină – reparații zgârieturi și crăpături

Produsele utilizate sunt rezultatul multor ani de experiență și cunoștințe în industria pielăriei. Producem vopselele și lacurile pe care le vom aplica pe pielea dvs., ceea ce garantează un rezultat de cea mai înaltă calitate.

Reparăm zonele deteriorate, apoi realizăm culoarea potrivită a scaunului din piele, astfel încât reparația să decurgă fără probleme. Nu folosim vopsele standard, pe bază de apă, ca alte companii. Folosim strat de poliuretan dur, care are o acoperire excelentă a culorii și este mult mai rezistent la frecare (uzură), aderență a culorii și durată de viață. Conceput pentru a da senzația de moale, mătăsos și natural.

Reparare și restaurare profesională a pielii:

Metodele și produsele pe care le folosim sunt tradiționale și oferă un obiect finit minunat care va arăta și va oferi senzația de piele naturală. Procesul pe care îl folosim este unul perfecționat fcu mult timp în urmă prin utilizarea unor noi produse dezvoltate unic, care sunt exclusive nouă.

1. Noi pregătim complet pielea pentru vopsire. Curățăm și îndepărtăm toată murdăria și din fisuri și crăpături, apoi aplicăm substanțe chimice speciale pentru a îndepărta finisajul din fabricație. Aceasta deschide pielea, permițându-i să absoarbă mai bine vopseaua.

2. În acest stadiu realizăm restaurarea pielii. Pielea uzată, crăpată și slăbită va fi înlocuită sau consolidată. Vom remedia orice rupturi, zgârieturi, arsuri sau găuri.

3. După aceea se aplică vopseaua. Primul strat este aplicat manual, lucrând pe toate pliurile naturale și zonele greu accesibile. Un al doilea strat este apoi aplicat, folosind un pistol pentru o acoperire uniformă.

4. Aici este etapa la majoritatea companiilor din domeniu se opresc; Cu toate acestea, noi am dezvoltat un lac de acoperire de protecția extrem de robust, pentru a sigila culoarea. Furnizăm acest lac multor producători de piele, întrucât asigură o rezistență superioară pielii.

5. După vopsirea pielii, aplicăm acest lac peste ea. Acesta sigilează culoarea și crește în mod semnificativ durata de viață la care vă așteptați de la piele. Lacul îmbunătățește și textura pielii, oferindu-i o senzație netedă, moale și matasoasă.

Încă nu sunteţi convinși? Vizitați galeria noastră foto

 Request a Quote