Sunați-ne:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Care Kit Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Great savings on our products when you buy our leather care kit special offer. Includes a huge 500ml Leather Cleaner & 500ml Leather Protector

Set de îngrijire pentru pieleSet minunat de îngrijire pentru piele ce combină detergent de curățare a pielii și cremă de protecție. Curăță, hrănește și protejează, refăcând aroma originală de piele.

Conține
500ml Leather Ultra Clean – 98 ron
500ml Leather Protection Cream – 102 ron
burete și cârpă

Normal 207.14 Lei, acum

161.90 Lei

Disponibil și gata de livrare

Cantitate


  Adaugă în coşDespre produs

Kitul de îngrijire a pielii are două părți.

Setul include:

Leather Ultra Clean:

este creat pentru curățare generală a tuturor tipurilor de piele cu excepția năbucului și velurului, pentru care noi recomandăm folosirea produsului Suede&Nububk Cleaner.

Prezentul produs unic de curățat piele nu conține abrazivi și solvenți, ceea ce vă permite să curățați pielea fără pericol, fără ca să dăunați materialul, dar detergentul este capabil să înlătură murdăria din profunzime. Leather Ultra Clean este efectiv o soluție efectivă și puternică pe bază de apă, ce îl face ideal pentru curățare a pielii de culoare deschisă pe care impuritățile se observă mai ușor. Leather Ultra Clean poate să se folosească la toate tipuri de piele vopsite în orice culoare pe complet inofensiv.

Leather Protection Cream:

Produs pe bază de apă. Crema se folosește pentru împrospătare, protecție, hrănire și refacere a aromatului pieselor din piele vechi și noi.

Burete și cârpă:

Burete specială pentru curățare ușoară a pielii și o cârpă moale cu care să aplicați crema de protecție pe piele.


Potrivit pentru:

Leather Sofa
Leather Car Interior and Car Seats
Handbag
Leather Shoes, Boots or Footwear
Leather Jacket or Clothing


The Leather Care Kit Е este ideal pentru curățare și protecție a interiorului mașinii dvs., pieselor de mobilă din piele, genților din piele, îmbrăcămintei, încălțămintei, piese de călărit și șei de biciclete – aproape orice produs din piele!


Kitul poate să se folosească pe fiecare tip și pe toate culorile de piele. Are un efect briliant pe piele tratată și netratată precum;


Piele anilină și semi-anilină

Piele vopsită

Piele protejată cu ceară sau ulei

Piele laminată

Piele cu două tone de culoare

Acoperire și termen de valabilitate

Curăță și protejează set de trei piese de mobilă până la 6 ori!

Interiorul mașinii de 10 ori!

Termen de valabilitate: 5 ani

Instrucțiuni

Cleaning Leather with Leather Cleaner

Pasul 1 Curățare a pielii 

1.Agitați bine sticla înainte de utilizare.

2.Pulveriza pe un burete curată și după aceea strângeți de mai multe ori burete ca să formați spumă pe suprafața, Începeți să curățați piele cu niște mișcări în cerc până ce spuma nu scoate toata murdăria.

Puteți să folosiți și o periuță moale în caz că murdăria este foarte persistentă

3. După ce murdăria se absoarbă de către spumă, luați o cârpă curată și îndepărtați spuma murdară cu ea.Protecting and Conditioning Leather

Pasul 2. Punere a cremei de protecție 

1. Agitați bine sticla și puneți pe piele cu ajutorul unei cârpe moi.

2. Frecați tandru în piele, făcând niște cercuri.

Notă: Dacă folosiți cantitate mică din cremă, aceasta o să corespundă la strălucirea pielii dvs.; respectiv, dacă folosiți cantitate mai mare de cremă, o să aveți strălucire mai puternică.

 3. Așteptați 10 minute și după aia șlefuiți cu o cârpă. Importanță majoră are procesul de șlefuire a mobilei pentru rezultate mai bune.


Cleaning Leather

Four Seasons Leather Care Plan

Pasul 3. Aplicați crema de protecție o dată pe fiecare 3 luni

Trebuie să puneți din nou cremă de protecție din trei în trei luni ca să asigurați protecție completă de murdărie și colorare. Partea cea mai bună este că niciodată nu o să aveți dificultăți la curățarea pielii și numai o să trebuie să o ștergeți cu o cârpă umedă ocazional.

Cu siguranță chiar merită să încercați produsul acesta dacă aveți copii sau pielea de pe mobilă este de tip absorbitor cum ar fi anilină sau pull-up. Sistemul nostru o să prelungească durata vieții pielii. Pentru îngrijire generală pur și simplu aplicați crema de două ori pe an.

How To Clean A Leather Sofa


Comentarii


Alte produse care te-ar mai putea interesa

Verificare Leather Cleaners & Conditioners