Sunați-ne:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Leather Repair Touch Up Kit Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Leather repair touch up kit for fixing scratches & scuffs in leather. As well as how to fix colour loss and worn areas of leather.

Set mic de vopsire pentru pieleCu Touch Up Kit puteți să refaceți culoarea oricărei pieli și să renovați ușor zone mici unde culoarea e defectată sau să acoperiți zonă deja renovată.

De asemenea, este potrivit pentru pieli artificiale cum ar fi vinilul.

114.29 Lei

Disponibil și gata de livrare

Culoare

Cantitate


  Adaugă în coş

If you are not confident that you can match the colour of your leather, send us a sample of it and we'll match it for you. Please download and print this form, and attach a sample of leather to it. If you are not sure where to get a sample of leather from, read this guide.Each kit contains:

  • 50ml Base Colour + 50ml white & 3 x 15ml tints
  • 15ml Alcohol Cleaner
  • 15ml of matting agent & gloss finish
  • Small sponge, cotton wool buds, mixing cup & stirrer
  • Step by step instructions

Despre produs


Leather Touch Up Kit este creat pentru refacere a unor daune mici pe piele. Conține o culoare de bază și câteva suplimentare, pe care să le amestecați și astfel puteți să obțineți culoarea exactă pe care vă trebuie. Dacă, de exemplu, canapeaua este de culoare maro închis, alegeți set cu culoare maro închis și prin adăugare a celorlalte 4 culori din set puteți să obțineți culoarea exactă ca cea a pielii, așa că după aplicarea vopselei, practic, nu se mai observă că zona respectivă e refăcută.

Zgârieturi & Frecări:

În caz de zgârieturi pur și simplu trebuie să le vopsiți cu periuță de vopsea sau tampon din bumbac. În caz de frecări, șlefuiți piele cu atenție până ce aceasta devine netedă și apoi depuneți vopsea cu buretele.

Decolorare & Uzare:

Dacă pielea este dură, șlefuiți-o cu atenție ca s-o faceți netedă. După aceea reglați nuanța culorii pe zonă și lăsați să se usuce. Pentru zone mai mari decât o minge de  tenis, noi recomandăm să folosiți Leather Colourant Kit ca să faceți renovare.

Pete & revărsări:

Detergent pentru înlăturare a lacului de unghii și a altor solvenți uneori îndepărtează culoare de la piele. De aceea, cu buretele aplicați vopsea proaspătă și lac în cele din urmă.


Potrivit pentru:


Leather Sofa, Armchair, Chairs and FurnitureLeather Car Seat or InteriorHandbagLeather Shoes, Boots or FootwearLeather Jacket or Clothing


The Leather Touch Up Repair Kit este potrivit pentru a se depune pe articole din piele cu zone afectate mici - toate felurile de produse incluse în descriere cum ar fi piese de mobilă, autosaloane, piese de îmbrăcăminte și încălțăminte sau genți.

Inofensiv de utilizat pe următoarele tipuri de piele:


  Aniline & Semi-Aniline Leather
  Pigmented Leather
  Oil & Wax Pull Up Leather
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

 

Acoperire și termen de valabilitate

 Capacitatea produselor incluse în set o să depindă pe complet de mărimea și tipul deteriorărilor care de obicei se tratează. În general, setul conține cantitate suficientă pentru a se înlătura mai multe daune reconsiderabile precum zgârieturi mici, dar poate să acopere una sau maxim două zone mai mari uzate sau de culoare diferită.

Pentru zone mai mari folosiți Leather Colourant Kit.

Păstrați la loc usca și răcoros, la temperatură de peste 5 grade.

Instrucțiuni

 Primul pas este să obțineți culoarea exactă. Instrucțiunile specifice privind obținerea culorilor sunt disponibile în fiecare set ca să vă fie ușor la refacere. Noi însă o să vă dăm explicație scurtă aici ca să știți cum funcționează.

Pasul 1.

Începeți, aplicând o picătură mică din culoarea de bază pe piele cu ajutorul unui tampon din bumbac.

Pasul 2.

Lăsați să se usuce după ce evaluați nuanța culorii. Dacă este prea închisă, adăugați o culoare deschisă (de exemplu, culoarea albă) la amestec ca să-l faceți mai deschis. Dacă trebuie să aibă mai multă cremă, adăugați puțin galben sau ten – procedați astfel până când obțineți culoarea corespunzătoare. Instrucțiuni detaliate, furnizate cu kitul, vă indică cum să procedați cu precizie.

Pasul 3.

 Apoi după ce ați obținut conformitatea perfectă între colori, aplicați vopsea pe zonele deteriorate și așteptați să se usuce și să îmbine.

Repairing Scratches Scuffs in Leather


Întrebări frecvente


DIAGRAME DE CULORI

Comentarii


Alte produse care te-ar mai putea interesa

Verificare Leather Repair