SET DE RENOVARE ȘI VOPSIRE PENTRU PIELE

SET DE RENOVARE ȘI VOPSIRE PENTRU PIELE Go to product page

SET DE RENOVARE ȘI VOPSIRE PENTRU PIELE
221,00RON 199,00RON

DESPRE PRODUS


  • Ușor și rapid de utilizare
  • Pentru zone deteriorate de mărime mai mică decât o minge de tenis
  • Conține tot ce vă trebuie ca să vă descurcați cu renovări mici pe articole din piele
  • Soluție convenabilă din punctul de vedere financiar pentru renovări profesionale
  • Instrucțiuni detaliate

Ideal pentru reparare sau refacere a unor zone cu defecte de pe piele care nu sunt mai mari decât mărimea unei mingi de tenis. Prezentul kit conține tot ce vă trebuie pentru câteva refaceri mici. The Leather Repair & Touch Up Bundle poate fi utilizat ca să refaceți rupturi, gropi, zgârieturi și arsuri, obținând rezultate de standard profesional. N-o să aveți nicio problemă să amestecați locul reparat cu pielea din jur prin intermediul coloranților și nuanțelor incluse în fiecare pachet.

The Leather Repair Kit este un set mic ce conține toate produsele necesare pentru a face zona renovată invizibilă. Acest kit o să vă permită să obțineți culoarea pielii ceea ce o să vă dea rezultatul profesional.(Please note, for larger repairs, use our Leather Repair Kit followed by our Leather Colourant Kit).

POTRIVIT PENTRU:

The Leather Repair and Touch Up Bundle este potrivit de a se utiliza pe articole din piele cu zone mici deteriorate de orice tip, incluse în descrierea produsului, pe piese de mobilă, saloane auto, pantofi, genți și haine.

Se potrivește cu următoarele piei:

tick Aniline & Semi-Aniline Leather
tick Pigmented Leather
tick Oil & Wax Pull Up Leather
tick BiCast Leather
tick Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

tick Artificial Leather

ACOPERIRE ȘI TERMEN DE VALABILITATE

Produsele prezentate în Leather Repair Kit sunt suficiente pentru refacerea câtorva zone mici cu defecte sau aprox. 4-5 rupturi mici sau arsuri de țigări. Pentru zone mai mari cu probleme, acoperirea trebuie dată jos, după cum se așteaptă.

Acoperirea kitului o să depindă în total de mărimea și tipul defectelor, pentru care cel mai des se folosește. De obicei, kitul include material suficient pentru a se repara, în majoritatea cazurilor, mici defecte cum ar fi zgârieturi sau rupturi, dar poate acoperi numai una sau două arii mai mari uzate sau decolorate.

Pentru zone mai mari folosiți Letaher Colourant Kit.

Toate produsele trebuie păstrate la loc uscat și răcoros cu capace închise pe complet și să nu țină la temperatură de sub 4ºC. Respectând aceste instrucțiuni, produsele din set o să vă servească mulți ani la rând fără să-și piardă capacitățile.