Sunați-ne:

You are on Furniture Clinic BG

Visit Furniture Clinic USA
Furniture Clinic Wood Wax Care Kit Leather Care Kit
£ In stock! Order now!
Product description: Ideal cleaning & maintenance kit for wooden furniture. Designed to clean and wax all wooden surfaces.

Detergent de curățat și ceară de albine pentru lemnSet confortabil, conceput pentru curățarea și hrănirea oricărui mobilier din lemn

Conține
500ml Wood Cleaner - 68.57 Lei
200ml Beeswax Polish - 45.43 Lei

Preț obișnuit: 114, NUMAI ACUM 

95.00 Lei

Disponibil și gata de livrare

Cantitate


  Adaugă în coşDespre produs

Soluție ideală pentru întreținere a tuturor felurilor de suprafețe din lemn – kitul nostru Wood Wax Care asigură tot ce vă trebuie la curățarea și acoperirea din nou a tuturor suprafețelor goale din lemn și pieselor de mobilă din lemn.

Kitul include:

Wood Cleaner - 500ml

Wood Cleaner este inofensiv pentru lemn. Potrivit pentru a se folosi pe toate suprafețele din lemn. Ușor de folosit, acesta este capabil să îndepărteze și contaminări mai vechi.

Beeswax Polish - 200ml

Ceară de albine – hrănește, protejează și ridică nivelul strălucirii tuturor suprafețelor din lemn – naturale și lăcuite.


Potrivit pentru:

Setul de îngrijire pentru lemn este potrivit atât pentru obiecte moderne din lemn, cât și pentru cele mai vechi sau antice, inclusiv furnire din lemn.

Ideal pentru:

Suprafețe lăcuite din lemn

Suprafețe nelăcuite din lemn

Suprafețe laminate

Mobilă din exterior sau interior

Pardoseli din lemn, laminate și decking

Acoperire și termen de valabilitate

200 ml de Ceară de albine va acoperi suprafață de aprox. 3 m.p.!

500 ml de Wood Cleaner pentru curățare lemn trebuie să fie suficienți pentru a se curăța piese de mobilă din lemn de acasă de mărime medie de câteva ori.

Volumul exact de detergent folosit o să văreze în mod considerabil în funcție de suprafața, tipul lemnului, precum și cantitatea murdării acumulate ce urmează să curățați.

 Dacă se păstrează la loc uscat și răcoros și capacele recipientelor sunt bine închise, toate produsele din prezentul kit o să fie gată de folosire fără să se usuce sau să se evaporeze.

Instrucțiuni

Curățare a lemnului cu Wood Cleaner

Mod de utilizare

Curățare regulată

Agitați bine sticla. Pulverizați Wood Cleaner pe o pânză din bumbac și frecați cu putere pe suprafețe. Aceasta imediat o să îndepărteze contaminările, dar dacă murdăria s-a agățat foarte tare poate să aveți nevoie de șmirghel pentru curățare profundă a lemnului. Pulverizați direct pe lemn și ștergeți suprafața cu șmirghelul. Cu această acțiune de curățare o să se formeze spumă ce o să absoarbe murdăria. În sfârșit, ștergeți cu cârpă din bumbac ca să descoperiți o suprafață pură și minunată din lemn.

Curățare profundă 

Agitați bine sticla. Pulverizați Wood Cleaner pe o cârpă din bumbac și frecați cu mișcări circulare. Murdăria o să fie absorbită de cârpă și atunci când aceasta se întâmplă ca  să preveniți difuzarea murdării, întoarceți cârpa cu partea curată și continuați să curățați. Acordarea unei puteri mai mari poate fi necesită la curățarea lemnului neprelucrat, deoarece lemnul a absorbit murdăria și această cere frecare mai agresivă.

Ceară de albine

Mod de utilizare

Înainte să aplicați ceara de albine trebuie să vă asigurați că lemnul este curat și nu are praf peste el. Aplicați ceara cu o cârpă și frecați în suprafața din lemn în direcția fibrelor lemnului. Așteptați 3-4 minute și după aia lustruiți cu altă cârpă până ce obțineți strălucirea dorită.

Dacă până acum lemnul nu a fost prelucrat cu ceară, este bine să aplicați 2 straturi de ceară pentru mai bună protecție.

Comentarii

Verificare Wood Cleaners