CEARĂ DE ALBINE PENTRU LEMN

CEARĂ DE ALBINE PENTRU LEMN Go to product page

CEARĂ DE ALBINE PENTRU LEMN
63,00RON


DESPRE PRODUS

·       Ceară de albine naturală, formulă pentru hrănirea și protejarea tuturor suprafețelor lemnoase

·       Ceară ușoară pentru lemn, ușor de utilizat și economică.

·       Ceara transparentă curată, nu modifică culoarea suprafeței lemnului.

·       Creează o strălucire satinată de lungă durată.Beeswax este o ceară naturală folosită pentru a hrăni și proteja suprafețele goale de lemn, sigilează și protejează toate tipurile de suprafețe de lemn, oferind o acoperire durabilă și strălucire naturală.

Ceară de albine acționează ca un strat de protecție pe suprafață, subliniind frumusețea lemnului pe o perioadă lungă de timp.

 

 FORMULĂ DOVEDITĂ

Amestecul nostru natural de ceară de albine este utilizat de rețeaua noastră națională de tehnicieni, precum și de restauratori profesioniști, organizații ereditare și publicul larg cu mult succes de mulți ani.

Formulată să fie neutră din punct de vedere al culorii; îmbunătățește frumusețea naturală a lemnului fără a schimba culoarea, va adăuga pur și simplu o acoperire puternică, naturală, dă ceea mai bună pentru orice suprafață din lemn, modernă sau antică.


POTRIVIT PENTRU:

Proiectat pentru utilizarea pe suprafețe de lemn moderne și antice, inclusiv blaturi din lemn, formula noastră fină de ceară de albine este potrivită pentru trătarea tuturor tipurilor de lemne natural, inclusive:

 Fag

 Mahon

 Stejar

 Pin

 Tec

 Nuc

 Tisă

ACOPERIRE ȘI TERMEN DE VALABILITATE

200 ml de Beeswax acoperă aproximativ 2,5 m²!

1 litru de Beeswax acoperă aproximativ 12,5 m²!

Dacă păstrați într-un loc răcoros și uscat, puteți utiliza produsul ani de zile.