DETERGENT DE ÎNLĂTURARE CERNEALĂ DE PE PIELE
DETERGENT DE ÎNLĂTURARE CERNEALĂ DE PE PIELE

DETERGENT DE ÎNLĂTURARE CERNEALĂ DE PE PIELE

78,00RON

Detergentul Leather Ink Remover înlătură ușor cerneala de pe fotoliile, pernele, hainele și scaunele de la autoturisme din piele și multe alte.

DESPRE PRODUS

Leather Ink Remover este ideal pentru a îndepărta toate felurile de cerneli de pe suprafețe din piele inclusiv de:

 Pete persistente de cerneală

 Urme de pixuri

 Urme de marker-uri

 Urme de stiluiri


Leather Ink Remover o să îndepărteze toate petele de cerneală de pe suprafețele prețioase. Dezvoltat în special ca să micșoreze deteriorarea de pe piele, setul de curățare pentru pete de cerneală conțin amestec ușor de detergente de curățat pentru îndepărtare ușoară a petelor persistente, iar totodată însă cauzează mai puțin sau nicio pierdere de culoare a pielii.

Ink Remover-ul nostru este formulat special să se descurce cu petele din cerneală rămase pe piele. Dacă aveți alt tip de pete, cum ar fi transfer de vopsele de pe haine, vă recomandăm să folosiți alt produs al nostru și anume Leather Stain Remover ca să scăpați de celelalte tipuri de piele.


POTRIVIT PENTRU:Leather Ink Remover se poate utiliza cu diferite tipuri de produse din piele de la piese de mobilă și saloane auto la îmbrăcăminte, încălțăminte și chiar genți. Funcționează pe toate culorile de piele și toate tipurile de boabe, obținând însă același rezultat bun de fiecare dată fără probleme și fără pericol.

  Pigmented / Top Coat Leather
  Semi-Aniline
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather


Important: Majoritatea din suprafețele realizate din piele au un finisaj aplicat în fabrică, care finisaj se curăță ușor. Cu toate acestea, unele piei se tratează diferit și sunt predispuse la colorare. Aceste piei sunt cunoscute sub denumirea generală piei aniline. Dacă aveți o pată de cerneală pe acest tip de piele, trebuie să folosiți Leather Degreaser-ul nostru ca să scăpați de ea.

ACOPERIRE ȘI TERMEN DE VALABILITATE

Setul de îndepărtare a petelor de cerneală de pe piele conține suficient număr de produse ca să scăpați de cerneli multicolore de pe piele. Dacă colorarea rămasă de cerneală este proaspătă sau pe o piele relativ nouă, atunci setul o să vă ofere lichid suficient ca să înlăturați o pată cu mărime de 60 cm. În caz că petele sau pielea este mai veche, atunci puteți să așteptați că pata de cerneală  o să fie mai persistentă. În cazul acesta, setul o să îndepărteze aproximativ o pată de 30 cm.

Păstrați produsul bine închis la loc răcoros.When you purchase the leather ink remover kit, you will get;

  • 15ml of Leather Ink Remover
  • 10ml protection cream to repair any damage to the leathers finish
  • Application buds & sponge for effective ink removal
  • Handy sized cloth to apply the protection cream
  • 1 set of detailed instructions

INSTRUCȚIUNI


Removing an Ink Mark from Leather

Pasul 1.
Niciodată nu aplicați direct pe piele! Întotdeauna puneți câteva picături pe tampoanele furnizate de bumbac. Folosiți soluția pentru tampoane din bumbac pentru a îndepărta cerneală. Aplicați ușor și cu atenție – nu frecați prea tare. Imediat după ce vedeți cerneală pe tamponul din bumbac, luați alt tampon ca să împiedicați întoarcerea cernelii pe piele. Niciodată nu utilizați din nou tampon din bumbac deja folosit. Dacă vedeți vopseaua pielii să apară pe tampon, opriți-vă și așteptați ca pielea să se usuce, După aceea, întoarceți-vă și verificați rezultatele.


Leather Ink Stain Removed
Pasul 2.
Dacă încă este cerneală pe piele, udați un alt tampon și continuați cu atenție, iar după aceea așteptați încă o dată și peste ceva timp întoarceți-vă pentru inspecție. După ce scăpați de pata inițială, poate să mai fie urme dintr-un ”nor de cerneală”. Atunci, pur și simplu adăugați puțină cantitate din produs pe un burete și curățați atent aria, iar la sfârșit ștergeți reziduurile cu un prosop curat. După ce îndepărtați pata, aplicați crema de protecție pe suprafață.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
  • Rău
  • Bun

Newsletter

 

Contactează-ne

0757588743 ;

REZOLVĂ PROBLEMA

Aveți nevoie de ajutor pentru reparații sau pete

Livrarea gratuită

Livrarea gratuită pentru comenzi de peste 240 RON

Despre noi

Repararea și curățarea pieilor

Acoperim toate aspectele legate de piață
pentru a oferi cele mai bune
produse de calitate la cele mai
competitive prețuri.

Compania a fost infiinţată în anul 2004, este situată în nord-estul Angliei. De aici Furniture Clinic produce o gamă unică de produse pentru curățarea, repararea și restaurarea pielii, utilizate în numeroase industrii, inclusiv
mobilier, automobile, haine, genţi si multe altele.
Call Now