DETERGENT DE ÎNLĂTURARE CERNEALĂ DE PE PIELE

DETERGENT DE ÎNLĂTURARE CERNEALĂ DE PE PIELE Go to product page

DETERGENT DE ÎNLĂTURARE CERNEALĂ DE PE PIELE
78,00RON

Detergentul Leather Ink Remover înlătură ușor cerneala de pe fotoliile, pernele, hainele și scaunele de la autoturisme din piele și multe alte.

DESPRE PRODUS

Leather Ink Remover este ideal pentru a îndepărta toate felurile de cerneli de pe suprafețe din piele inclusiv de:

 Pete persistente de cerneală

 Urme de pixuri

 Urme de marker-uri

 Urme de stiluiri


Leather Ink Remover o să îndepărteze toate petele de cerneală de pe suprafețele prețioase. Dezvoltat în special ca să micșoreze deteriorarea de pe piele, setul de curățare pentru pete de cerneală conțin amestec ușor de detergente de curățat pentru îndepărtare ușoară a petelor persistente, iar totodată însă cauzează mai puțin sau nicio pierdere de culoare a pielii.

Ink Remover-ul nostru este formulat special să se descurce cu petele din cerneală rămase pe piele. Dacă aveți alt tip de pete, cum ar fi transfer de vopsele de pe haine, vă recomandăm să folosiți alt produs al nostru și anume Leather Stain Remover ca să scăpați de celelalte tipuri de piele.


POTRIVIT PENTRU:Leather Ink Remover se poate utiliza cu diferite tipuri de produse din piele de la piese de mobilă și saloane auto la îmbrăcăminte, încălțăminte și chiar genți. Funcționează pe toate culorile de piele și toate tipurile de boabe, obținând însă același rezultat bun de fiecare dată fără probleme și fără pericol.

  Pigmented / Top Coat Leather
  Semi-Aniline
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather


Important: Majoritatea din suprafețele realizate din piele au un finisaj aplicat în fabrică, care finisaj se curăță ușor. Cu toate acestea, unele piei se tratează diferit și sunt predispuse la colorare. Aceste piei sunt cunoscute sub denumirea generală piei aniline. Dacă aveți o pată de cerneală pe acest tip de piele, trebuie să folosiți Leather Degreaser-ul nostru ca să scăpați de ea.

ACOPERIRE ȘI TERMEN DE VALABILITATE

Setul de îndepărtare a petelor de cerneală de pe piele conține suficient număr de produse ca să scăpați de cerneli multicolore de pe piele. Dacă colorarea rămasă de cerneală este proaspătă sau pe o piele relativ nouă, atunci setul o să vă ofere lichid suficient ca să înlăturați o pată cu mărime de 60 cm. În caz că petele sau pielea este mai veche, atunci puteți să așteptați că pata de cerneală  o să fie mai persistentă. În cazul acesta, setul o să îndepărteze aproximativ o pată de 30 cm.

Păstrați produsul bine închis la loc răcoros.