KIT DE RENOVARE PENTRU VOLAN

KIT DE RENOVARE PENTRU VOLAN

KIT DE RENOVARE PENTRU VOLAN

KIT DE RENOVARE PENTRU VOLAN

105,00RON

Ca să refaceți culoarea volanului din piele, elemente din interiorul mașinii, haine, pantofi sau orice alte articole din piele. Proces important la efectuarea unei renovare asupra pielii.

Kitul de renovare pentru volane din piele se folosește și chiar se recomandă de profesioniștii renovatori de mobile și mașini. Nu numai atât. ci și vopsele, pe care le folosim, sunt aceleași ca acelea, pe care le folosesc la producția de pieli de cea mai înaltă calitate în Marea Britanie

DESPRE PRODUS


Refaceți zone uzate sau puteți să-l folosiți pentru vopsire completă sau schimbare a culorii pieselor de mobilă, de îmbrăcăminte și încălțăminte, ale genților, interioarelor și ale oricărui produs din piele.

Setul de vopsire pentru piele nu este o vopsire obișnuită – acesta reprezintă un sistem complet din produse care o să vă dea rezultat perfect de fiecare dată când hotărâți să-l folosiți. Creat de profesioniștii din domeniul industriei de pielărie, setul nostru este standard de calitate, lungă durată a vieții a acoperirii și, nu la ultimul loc, este foarte inofensiv de utilizat.

De ce setul nostru de vopsit de piese este cel mai bun? Noi lucrăm cu vopsea pe bază de apă – tehnologie tradițională ce se folosește în industria de pielărie de mulți ani. Rezultatul final este piele nou-nouță. Această deoarece procesul repetă modul inițial de vopsire la fabrică. Odată ce o vopsiți, pielea o să arate ca nouă.

Cum se procedează? În primul loc dați jos lacul de la fabrică de pe piele cu intermediul Leather Prep. Această o să ajute pe vopsea să absoarbe mai bine și astfel să se lipească mai bine pe suprafață, creând astfel acoperirea perfectă. După aplicarea vopselei, depuneți și strat de protecție – de lac. Lacul reprezintă o acoperire de protecție ce face pielea articolului dvs. uzabilă mulți ani în plus.

Cât de durabilă este acoperirea? Acoperirea realizată – vopsea sau lac este puternică atât cât și pielea nouă – acest lucru a fost testat în conformitate cu Standardele de calitate britanice și europene.

OTRIVIT PENTRU:

           

                                                   


Kitul de refacere pentru volane din piele poate să se folosească pentru schimbare sau renovare a culorii pieselor de mobilă, scaunelor mașinii, pieselor de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesoriilor de călărit și toate celelalte articole făcute din piele.


  Aniline & Semi-Aniline Leather
  Pigmented Leather
  Oil & Wax Pull Up Leather
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

ACOPERIRE ȘI TERMEN DE VALABILITATE

Kitul de refacere pentru volane din piele este suficient pentru

Volan auto din piele!

Suport de cot – consola centrală din autovehicul!

The two door handles!

A pair of shoes!

The armchairs of the chair!

Kitul este destinat pentru renovarea volanului mașinii din piele sau a unor detalii mici din piele cum ar fi pantofi sau  genți

Kitul conține:

 • Leather Prep – îndepărtează lacul sau vopsea veche de pe piele – crează o bază solidă
 • Alcool Cleaner
 • Leather Degreaser – degresant prefesional pentru piele
 • Leather Binder – întăritor pentru piele
 • Heavy Filler – umplutură pentru zgârieturi și gropi de pe piele
 • Leatjer Colourant – vopsea pentru piele
 • Leather Finish – lac pentru piele
 • Finish Hardener – întăritor pentru lacul pentru piele
 • Burete abraziv pentru Leather Prep
 • Șmirghel 240 și 1000
 • Mănuși
 • Burete obișnuit
 • În caz de kit cu culori - + 4 culori în plus

Instrucții de lucru

 • Aplicați Leather Prep pe buretele abraziv și începeți să frecați pe piele – o să vedeți cum  agentul de curățare desprinde și îndepărtează stratul cu lac și vopsea de mai sus.
 • Ștergeți pielea cu Alcohol Cleaner ca să îndepărtați resturile de vopseaua și lacul dizolvat
 • Aplicați Leather Degreaser cu ajutorul unei perii și lăsați-l să se usuce. După ce se usucă degresantul devine un praf alb, dacă nu sunt grăsimi. Dacă sunt însă, degresantul o să devină de culoare galbenă. Aspirați praful de pe piele cu un aspirator, ștergeți cu Alcohol Cleaner și repetați de câteva ori aceeași procedură până când vă asigurați că agentul de degresare devine alb, și nu galben.
 • Leather Binder – pe pielea deja făcută uscată și fără grăsimi, aplicați 3-4 straturi cu buretele Leather Binder – totodată nu uitați să uscați cu un uscător de păr între straturi.
 • Frecați cu șmirghelul 240 sau 1000 în funcție de deteriorarea pielii. Apoi, curățați praful produs la frecare și aplicați iarași 3 straturi Leather Binder.
 • Dacă aveți nevoie de umplerea găurilor și zgâreturilor aplicați Heavy Filler. După ce se usuce, frecați cu șmirghelul ca să obțineți o suprafață netedă.
 • Aplicați 2 straturi de Leather Binder.
 • Vopsiți pielea cu Leather Colourant, aplicând vopseaua, folosind un tampon astfel încât să obțineți straturi subțiri. Nu uitați să uscați cu uscător de păr între srtaturi!
 • Lacuire – amestecați Leather Finish cu Finish Hardener și agitați intensiv dizolvarea.  Aplicați în straturi subțiri de lac tot cu un tampon și uscați fiecare strat cu uscătorul de păr. Aveți nevoie de 4-5 straturi de lac.

Vopsire pentru volan colorat

Pe un loc mai ascuns faceți o probă. Cu ajutorul unui tampon de urechi aplicați puțină vopsea și uscați cu uscător de păr. Dacă aveți nevoie de corecția culorii, folosiți culorile suplimentare din kit până ce obțineți culoarea dorită. Probele le puteți curăța cu o cârpă umedă.

După ce terminați cu renovarea, pielea se poate folosi abia peste 24 de ore.

Întărirea completă se obține însă în 7 zile și, de aceea, până atunci volanul nu trebuie curățat sau udat.

Pentru întreținere a pieselor din piele, vă rugăm să folosiți Leather Ultra Clean și Leather Protection Cream.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
 • Rău
 • Bun

Newsletter

 

Contactează-ne

0757588743 ;

REZOLVĂ PROBLEMA

Aveți nevoie de ajutor pentru reparații sau pete

Livrarea gratuită

Livrarea gratuită pentru comenzi de peste 240 RON

Despre noi

Repararea și curățarea pieilor

Acoperim toate aspectele legate de piață
pentru a oferi cele mai bune
produse de calitate la cele mai
competitive prețuri.

Compania a fost infiinţată în anul 2004, este situată în nord-estul Angliei. De aici Furniture Clinic produce o gamă unică de produse pentru curățarea, repararea și restaurarea pielii, utilizate în numeroase industrii, inclusiv
mobilier, automobile, haine, genţi si multe altele.
Call Now