DETERGENT DE CURĂȚARE TEXTIL

DETERGENT DE CURĂȚARE TEXTIL Go to product page

DETERGENT DE CURĂȚARE TEXTIL
60,00RON
  • Tot ce vă trebuie într-un unic detergent pentru curățare textil și pete de pe rufe, covoare și tapițerii

    • Potrivit pentru toate felurile de textil și țesături
    • Inofensiv pentru mediu, fabricat pe baza unor extracte vegetale
    • Nepericulos la utilizare
    • Potrivit pentru lână și mătase

DESPRE PRODUS

Fabric Cleaner & Spotter funcționează, separând murdăria și colorând moleculele care s-au agățat la fibre. Acest proces se întâmplă atunci când pulverizați detergentul pe țesături murdare și o lăsați ca produsul nostru să-și facă treaba.


Moleculele din produs vibrează împotriva particulelor contaminatoare, îndepărtându-le astfel de pe fibre și făcând ușoară ștergerea lor cu un prosop.


Această acțiune unică la curățare face produsul absolut inofensiv la utilizare fără ca să dăuneze suprafața pe care se aplică; Nu mai trebuie să frecați – lăsați-l doar să acționeze.


Plant Based CleanerFără pericol pentru mediul înconjurător

Fabric Cleaner & Spotter nu prezintă absolut nici un pericol pentru mediul înconjurător ce conține numai niște extracte vegetale.

Asta înseamnă că este absolut inofensiv să lucrați cu el în orice încăpere: acasă, în serviciu, în spitale, să-l puneți pe haine și s

POTRIVIT PENTRU:

Fabric Cleaner & Spotter este ideal pentru a se folosi pe toate tipurile de țesături, inclusiv pe: piese de mobilă și covoare, saloane auto, genți și accesorii, pantofi și haine. Acesta nu conține solvenți sau substanțe abrazive și, în plus, este absolut inofensiv de utilizare pe toate țesăturile și articolele textile. Acesta chiar este potrivit pentru produse delicate cum ar fi lâna și mătasea.

De lângă faptul că e detergent de curățare de bază pentru țesături, produsul nostru este excelent la îndepărtarea petelor de pe țesături cum ar fi:

  Ketchup
  Sânge
  Uleiuri
  Rugină
  Băuturi carbogazoase
  Iarbă
  Cafea și ceai
  Ciocolată
  Alte tipuri de pete

Acesta o să îndepărteze sau o să micșoreze toate petele menționate mai sus în câteva zile după apariția acestora. Dacă nu reușește sau în caz de niște pete mai vechi, trebuie să utilizați unul dintre produsele noastre speciale de îndepărtat pete

ACOPERIRE ȘI TERMEN DE VALABILITATE

500ml Fabric Cleaner & Spotter este cantitate suficientă pentru:

Canapea de trei locuri

20 de metri pătrați de mochet.

Termen de valabilitate 5 ani