DETERGENT PENTRU ÎNDEPĂRTAREA MIROSULUI DE URINĂ

DETERGENT PENTRU ÎNDEPĂRTAREA MIROSULUI DE URINĂ Go to product page

DETERGENT PENTRU ÎNDEPĂRTAREA MIROSULUI DE URINĂ
60,00RON

DESPRE PRODUS


Formula împodobită împotriva urine – curăță, neutralizează și împrospătează aerul la contact direct. Pe lângă capacitatea de a înlătura mirosul, de asemenea, previne colorarea din cauza urinei în caz că petele se tratează repede.

Folosiți-l ca să scăpați de urină, mirosul și petele lăsate de:

- Copii

- Pisice

- Câini

- Toate celelalte animale de companie

- Toate celelalte pete și mirosul de urină.

Timpul nu mai contează – esența modului de funcționare a produsului și formula chimică înseamnă că detergentul o să înlăture pe complet mirosul indiferent de timp.

Școala de antrenament animale de companie? – Favorizați-vă de oferta noastră de Bumper Pack și luați-vă 3x 500 ml sticle cu doar 137 lei, economisire masivă de 23%!

POTRIVIT PENTRU:
Urine remover este o soluție ideală pentru îndepărtare a mirosurilor de pe orice element, inclusiv: Mobilă, salonul autoturismului dvs., genți și accesorii, îmbrăcăminte și încălțăminte

 Piele
 Lemn
 Covoare, tapițerii, haine, diferite tipuri de damasc, lână și mătase
 Pentru toate suprafețele tari și moi.

ACOPERIRE ȘI TERMEN DE VALABILITATE

Cantitatea noastră standard (500 ml) este peste suficientă ca să scăpați de mulțimea de pete de urină, fiindcă aveți nevoie de puțină. 

Dacă se păstrează la un loc uscat și răcoros și capacul ese bine închis, produsul nostru de înlăturare urine o să continuă să vă servească cu ani în șir.