SET MIC DE VOPSIRE PENTRU PIELE

SET MIC DE VOPSIRE PENTRU PIELE Go to product page

SET MIC DE VOPSIRE PENTRU PIELE
120,00RON

Cu Touch Up Kit puteți să refaceți culoarea oricărei pieli și să renovați ușor zone mici unde culoarea e defectată sau să acoperiți zonă deja renovată.

De asemenea, este potrivit pentru pieli artificiale cum ar fi vinilul.

DESPRE PRODUS


Leather Touch Up Kit este creat pentru refacere a unor daune mici pe piele. Conține o culoare de bază și câteva suplimentare, pe care să le amestecați și astfel puteți să obțineți culoarea exactă pe care vă trebuie. Dacă, de exemplu, canapeaua este de culoare maro închis, alegeți set cu culoare maro închis și prin adăugare a celorlalte 4 culori din set puteți să obțineți culoarea exactă ca cea a pielii, așa că după aplicarea vopselei, practic, nu se mai observă că zona respectivă e refăcută.

Zgârieturi & Frecări:

În caz de zgârieturi pur și simplu trebuie să le vopsiți cu periuță de vopsea sau tampon din bumbac. În caz de frecări, șlefuiți piele cu atenție până ce aceasta devine netedă și apoi depuneți vopsea cu buretele.

Decolorare & Uzare:

Dacă pielea este dură, șlefuiți-o cu atenție ca s-o faceți netedă. După aceea reglați nuanța culorii pe zonă și lăsați să se usuce. Pentru zone mai mari decât o minge de  tenis, noi recomandăm să folosiți Leather Colourant Kit ca să faceți renovare.

Pete & revărsări:

Detergent pentru înlăturare a lacului de unghii și a altor solvenți uneori îndepărtează culoare de la piele. De aceea, cu buretele aplicați vopsea proaspătă și lac în cele din urmă.


POTRIVIT PENTRU:The Leather Touch Up Repair Kit este potrivit pentru a se depune pe articole din piele cu zone afectate mici - toate felurile de produse incluse în descriere cum ar fi piese de mobilă, autosaloane, piese de îmbrăcăminte și încălțăminte sau genți.

Inofensiv de utilizat pe următoarele tipuri de piele:


  Aniline & Semi-Aniline Leather
  Pigmented Leather
  Oil & Wax Pull Up Leather
  BiCast Leather
  Two Tone, Mottled & Antique Finished Leather

 

ACOPERIRE ȘI TERMEN DE VALABILITATE

 Capacitatea produselor incluse în set o să depindă pe complet de mărimea și tipul deteriorărilor care de obicei se tratează. În general, setul conține cantitate suficientă pentru a se înlătura mai multe daune reconsiderabile precum zgârieturi mici, dar poate să acopere una sau maxim două zone mai mari uzate sau de culoare diferită.

Pentru zone mai mari folosiți Leather Colourant Kit.

Păstrați la loc usca și răcoros, la temperatură de peste 5 grade.