TEAK CLEANER PREPARAT DE CURĂȚARE A LEMNULUI

TEAK CLEANER PREPARAT DE CURĂȚARE A LEMNULUI 500 ML

TEAK CLEANER PREPARAT DE CURĂȚARE A LEMNULUI 500 ML

TEAK CLEANER PREPARAT DE CURĂȚARE A LEMNULUI 500 ML

90,00RON

Formulă concentrată de curățare a lemnului de tec, de recondiționare a lemnului de tec învechit, murdar și care a căpătat o culoare cenușie

Formulă specială pentru curățarea tuturor elementelor din lemn de tec

O sticlă de 500 ml asigură o cantitate de 3 litri de preparat de curățare, obținut în urma diluării

Îndepărtează mucegaiul și alte pete.

Reface efectele produse de intemperii, redând culoarea naturală.

Formulă pe bază de apă, sigură de utilizat.

Ideal pentru lemnul de tec cu uz marin.


DESPRE PRODUS

Produsul nostru Teak Cleaner este un preparat concentrat, care se diluează cu apă în proporție de 1: 5. Trebuie doar să pregătiți soluția într-o galeată și după aceea să curățați lemnul de tec sau mobila. Dintr-o sticlă de 500 ml veți obține 3 litri de preparat Teak Cleaner, astfel încât conținutul acestei sticle mici poate fi folosit mult timp.

 

Acest preparat de curățare este soluția perfectă pentru curățarea tuturor felurilor de mobilier de grădină, a punților de ambarcațiuni și a tecului folosit în orice mediu. Acționează rapid și reface culoarea naturală a lemnului vechi, uzat și mucegăit.

 

Teak Cleaner este special conceput pentru a distruge mucegaiul și a elimina acumularea murdăriei de pe mobila de lemn de la exterior și de pe toate suprafețele de tec. Dacă doriți setul complet de restaurare a lemnului de tec, încercați Setul de recondiționare a mobilei de grădină, propus de noi.

 

INDICAT PENTRU:

Preparatul Teak Cleaner propus de noi se poate folosi pe toate suprafețele de lemn din exterior, unde îndepărtează eficient murdăria cauzată de condițiile atmosferice și pigmentarea în urma mucegăirii. Este indicat a se folosi pe toate tipurile de lemn.

 

Mobilă de grădină

Tec pentru uz marin și punți

Lemn neprelucrat, nefinisat și lemn brut

 

SUPRAFAȚA ACOPERITĂ ȘI TERMEN DE VALABILITATE:

O sticlă de 500 ml de preparat de curățare concentrat, dacă se diluează conform instrucțiunilor, poate curăța o suprafață de până la 72 m2.

Produsul va fi valabil mai mult timp, dacă se păstrează la temperatura camerei și se folosește timp de trei ani după ce sticla a fost deschisă.

Dacă vreți să recondiționați mobilă veche și uzată din lemn de tec, cu patină cenușie, trebuie să folosiți Setul de recondiționare a mobilei de grădină, propus de noi. Acesta include preparatul de curățare a lemnului de tec, înălbitorul pentru lemnul de tec, uleiul pentru lemnul de tec și toate accesoriile necesare pentru a obține cele mai bune rezultate. 

 

Pregătire prealabilă

 

Înainte de aplicarea preparatului Teak Cleaner îndepărtați impuritățile mai mari și murdăria cu o perie.

 

Agitați bine sticla înainte de utilizare.

 

Amestecați preparatul într-o găleată cu apă caldă în proporție de 1: 5 (1 parte Teak Cleaner și 5 părți apă caldă).  

 

Mod de aplicare

Înmuiați o perie de curățat în soluția obținută și curățați suprafața, pentru a înlătura mizeria și toate impuritățile. Ștergeți lemnul de tec cu o cârpă curată fără fire destrămate.

Când curățați lemnul, veți observa cum culoarea sa inițială va fi restabilită, deoarece preparatul de curățare înlătură aspectul cenușiu și degradat al lemnului.

 

Clătiți lemnul cu apă curată, pentru a înlătura surplusul de Teak Cleaner.

 

Întreținere

După curățare trebuie să întrețineți lemnul de tec, folosind uleiul nostru pentru lemn de tec. Dacă tecul este foarte colorat, închis la culoare sau uzat, puteți folosi, de asemenea, înălbitorul nostru pentru lemn de tec, folosit suplimentar pentru redobândirea culorii inițiale a lemnului, înainte de aplicarea uleiului pentru lemn de tec.  

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
  • Rău
  • Bun

Newsletter

 

Contactează-ne

0757588743 ;

REZOLVĂ PROBLEMA

Aveți nevoie de ajutor pentru reparații sau pete

Livrarea gratuită

Livrarea gratuită pentru comenzi de peste 240 RON

Despre noi

Repararea și curățarea pieilor

Acoperim toate aspectele legate de piață
pentru a oferi cele mai bune
produse de calitate la cele mai
competitive prețuri.

Compania a fost infiinţată în anul 2004, este situată în nord-estul Angliei. De aici Furniture Clinic produce o gamă unică de produse pentru curățarea, repararea și restaurarea pielii, utilizate în numeroase industrii, inclusiv
mobilier, automobile, haine, genţi si multe altele.
Call Now