CUM SĂ REPARĂM UZURI ȘI ZGÂRIETURI PE PIELE

Repararea zgârieturilor și ariilor uzate de pe mobilier și scaune auto


Zgârieturile și secțiunile uzate sunt o problemă larg răspândită care strică aspectul general al mobilei din piele și al scaunelor auto.


Vestea bună este că prin ajutorul prezentului ghid și produselor arătate pe această pagină, puteți să scăpați de uzurile și zgârieturile pe piele ușor, rapid și în mod economic.


Uitați-vă la video-ul de mai jos și pas cu pas ghidul de utilizare de mai jos pentru mai multe detalii.Scaunul din piele indicat în stânga este uzată și și-a pierdut culoarea originală.

Cu toate acestea, cu utilizarea de doar câteva dintre produsele noastre o să rezolvați problema.


Pasul 1 Curățați secția deteriorată


Înainte de fiecare reparaţie cel mai important lucru este să se curățe bine pielea.

Pentru a face acest lucru luați Alcool Cleaner care face parte din setul nostru Leather Touch-Up Kit și curățați bine locul.

Odată ce curățați pielea, lăsați-o timp de 10 minute să se usuce.


PASUL 2. ȘLEFUIRE 

ÎN CAZUL PREZENTAT PE POZĂ, PIELEA ESTE BRUTĂ. DE ACEEA LUAȚI ȘMIRGHEL 1200 ȘI ȘLEFUIȚI CU ATENȚIE PIELEA DETERIORATĂ.


PASUL 3. APLICARE DE FILER 

ODATĂ CE SUPRAFAȚA PIELII A DEVENIT NETEDĂ CU AJUTORUL ȘMIRGHELULUI, ESTE NECESAR SĂ SE PUNĂ HEAVY FILLER CA SĂ UMPLEȚI ZONELE MAI PROFUNDE. APLICAŢI FILERUL CU O SPATULĂ LA UN STRAT SUBȚIRE. LĂSAȚI-L SĂ SE USUCE PENTRU APROXIMATIV O ORĂ SAU USCAȚI-L CU USCĂTOR DE PĂR DACĂ VĂ GRĂBIȚI. ESTE FOARTE IMPORTANT SĂ FACEȚI NIȘTE STRATURI SUBȚIRI CU FILERUL DE MAI MULTE ORI ȘI SĂ USCAȚI ÎNTRE ELE PÂNĂ CÂND AJUNGEȚI LA SUPRAFAȚA PIELII.


PASUL 4. ȘLEFUIRE PE FILER 

DUPĂ CE AȚI UMPLUT TOATE ZONELE DETERIORATE CU FILER ȘI PRODUSUL ESTE BINE USCAT, LUAȚI O BUCATĂ DE ȘMIRGHEL 1200 ȘI FACEȚI NETEZIREA FINALĂ A SUPRAFEȚEI.


Pasul 5. Vopsire


Setul conține vopsea de bază (ales opțional) și câteva nuanțe, prin care puteți să obțineți culoarea corectă pentru reparația dumneavoastră. Întotdeauna faceți testul la un loc ascuns, atunci când faceți probă.


Odată ce ați obținut culoarea exactă, luați un burete și aplicați o mică cantitate de vopsea pe locul reparat. Uscați cu un uscător de păr și apoi aplicați un strat subțire de vopsea din nou. Repetaţi paşii până ce acoperiți aria abia refăcută.

Odată ce ați vopsit zona, o să observați că pare foarte strălucitoare - cu ajutorul finisajului de lac o să ajustați această strălucire


Pasul 6. Prepararea de lac


Ca să obțineți strălucirea dorită în setul oferim un mash și lac glanț.


Pentru glanț mare - folosiți lacul glanț


Pentru un mat mai dens - folosiți lac mat


Satin - amestecați mat și glanț în raport 50/50.


Luați ceșcuță de amestecare și faceți proporția ce corespunde cel mai mult la pielea dvs.


PASUL 7. LĂCUIRE 

CU INTERMEDIUL UNUI BURETE APLICAȚI UN STRAT SUBȚIRE DE LAC ȘI USCAȚI-L CU USCĂTOR DE PĂR SAU LĂSAȚI-L SĂ SE USUCE SINGUR TIMP DE 30 DE MINUTE. APLICAȚI ÎN TOTAL 4-5 STRATURI CU LAC. ASTFEL VOPSEAUA O SĂ FIE PE COMPLET PROTEJATĂ.


După cum se poate observa din imaginea din stânga - cu câteva produse ușor de utilizat și un proces simplu, zgârieturile pot să fie reparate rapid și cu un cost minim.


Rezultate profesionale sunt ușor realizabile, chiar și de un amator! Dacă aveţi uzuri sau zgârieturi pe pielea dvs., cumpărați produsele de care aveți nevoie chiar de aici și chiar azi la un preț incredibil de convenabil!

Contactează-ne

0757588743 ;

REZOLVĂ PROBLEMA

Aveți nevoie de ajutor pentru reparații sau pete

Livrarea gratuită

Livrarea gratuită pentru comenzi de peste 240 RON

Despre noi

Repararea și curățarea pieilor

Acoperim toate aspectele legate de piață
pentru a oferi cele mai bune
produse de calitate la cele mai
competitive prețuri.

Compania a fost infiinţată în anul 2004, este situată în nord-estul Angliei. De aici Furniture Clinic produce o gamă unică de produse pentru curățarea, repararea și restaurarea pielii, utilizate în numeroase industrii, inclusiv
mobilier, automobile, haine, genţi si multe altele.
Call Now