ULEI DE LEMN

ULEI DE LEMN

ULEI DE LEMN

ULEI DE LEMN

54,00RON
  • Ulei de lemn special pentru utilizarea pe toate suprafețele interioare și exterioare.

Furniture Clinic Wood Oil este destinat pentru impregnare și proteja a lemnului gol, precum și pentru a reumezire a lemnului ca să se mențină și să creeze protecție. Uleiul de lemn poate să se folosească pe toate suprafețele interioare sau exterioare din lemn și să se usuce ca să asigure acoperire minunată de satin.

Wood Oil asigură rezistență la apă pentru toate pieselor din lemn goale, ceea ce ajută să se micșoreze colorarea și să se înlesnească curățarea și întreținerea lemnului.


Treated kitchen cupboards

Bariera protectoare, rezistibilă la apă, asigurată de Wood Oil, îl face pe produsul ideal pentru protejare și întreținere a pieselor de mobilă din lemn, ce se instalează în bucătărie sau sufragerie, unde revărsările și expunerea apei și altor lichide reprezintă un risc frecvent pentru suprafețele neprotejate.


POTRIVIT PENTRU:

Uleiul pentru lemn este absolut inofensiv de utilizat pe toate tipurile de lemn, indiferent dacă acesta se află acasă sau în afară.

Acest produs este foarte potrivit pentru a se folosi pe obiecte din lemn ce se află acasă, inclusiv piese de mobilă cum ar fi dulapuri din bucătărie, mese din sufragerie și scaune, alte dulapuri sau măsuțe de cafea etc.

ACOPERIRE ȘI TERMEN DE VALABILITATE

250 ml acoperă 5m2
500
 ml acoperă 10m2
litru acoperă 20m2
5
 litri acoperă 100m2


Pasul 1.

Curățați suprafața ca să scăpați de toate contaminările și să poată ca lemnul  să se usuce. Dacă lemnul este colorat, șlefuiți cu șmirghel fin ca să îndepărtați culoare. Asigurați-vă că suprafața e lipsită de praf, ștergându-o cu un prosop.

Pasul 2.

Aplicați Wood Oil pe o cârpă din bumbac și aplicați pe suprafața din lemn în direcția fibrelor. Lăsați timp de câteva minute și ștergeți excesul de ulei cu aceeași pânză. Lăsați materialul să stea așa între 4 și 6 ore ca să poată ca uleiul să se usuce.

Pasul 3.

Wood Oil trebuie să fie aplicat o dată pe an pentru întreținere a mobilei. Pentru blaturi, lemn exterior sau alte elemente cu frecvență ridicată de utilizare, Wood Oil trebuie aplicat și mai des. Atunci când suprafața este bine protejată cu Wood Oil lichidele rămân peste suprafață în formă de picături; o indicație bune pentru faptul când trebuie să aplicați din nou Wood Oil este momentul în care lichidele nu mai formează picături pe suprafață.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
  • Rău
  • Bun
Etichete:
ULEI DE LEMN

Newsletter

 

Contactează-ne

0757588743 ;

REZOLVĂ PROBLEMA

Aveți nevoie de ajutor pentru reparații sau pete

Livrarea gratuită

Livrarea gratuită pentru comenzi de peste 240 RON

Despre noi

Repararea și curățarea pieilor

Acoperim toate aspectele legate de piață
pentru a oferi cele mai bune
produse de calitate la cele mai
competitive prețuri.

Compania a fost infiinţată în anul 2004, este situată în nord-estul Angliei. De aici Furniture Clinic produce o gamă unică de produse pentru curățarea, repararea și restaurarea pielii, utilizate în numeroase industrii, inclusiv
mobilier, automobile, haine, genţi si multe altele.
Call Now