ULEI DE LEMN

ULEI DE LEMN Go to product page

ULEI DE LEMN
54,00RON
  • Ulei de lemn special pentru utilizarea pe toate suprafețele interioare și exterioare.

Furniture Clinic Wood Oil este destinat pentru impregnare și proteja a lemnului gol, precum și pentru a reumezire a lemnului ca să se mențină și să creeze protecție. Uleiul de lemn poate să se folosească pe toate suprafețele interioare sau exterioare din lemn și să se usuce ca să asigure acoperire minunată de satin.

Wood Oil asigură rezistență la apă pentru toate pieselor din lemn goale, ceea ce ajută să se micșoreze colorarea și să se înlesnească curățarea și întreținerea lemnului.


Treated kitchen cupboards

Bariera protectoare, rezistibilă la apă, asigurată de Wood Oil, îl face pe produsul ideal pentru protejare și întreținere a pieselor de mobilă din lemn, ce se instalează în bucătărie sau sufragerie, unde revărsările și expunerea apei și altor lichide reprezintă un risc frecvent pentru suprafețele neprotejate.


POTRIVIT PENTRU:

Uleiul pentru lemn este absolut inofensiv de utilizat pe toate tipurile de lemn, indiferent dacă acesta se află acasă sau în afară.

Acest produs este foarte potrivit pentru a se folosi pe obiecte din lemn ce se află acasă, inclusiv piese de mobilă cum ar fi dulapuri din bucătărie, mese din sufragerie și scaune, alte dulapuri sau măsuțe de cafea etc.

ACOPERIRE ȘI TERMEN DE VALABILITATE

250 ml acoperă 5m2
500
 ml acoperă 10m2
litru acoperă 20m2
5
 litri acoperă 100m2