DANISH OIL

DANISH OIL Go to product page

DANISH OIL
46,00RON

Uleiul danez este o combinație unică de uleiuri naturale care penetrează lemnul și intensifică frumusețea naturală a tuturor suprafețelor de lemn.

 

Este indicat pentru utilizare pe toate tipurile de lemn.

Este ușor de aplicat și se usucă repede.

Este durabil, fiind rezistent la apă și la pete.

Oferă lemnului un aspect atractiv, natural și satinat.

 

Uleiul nostru danez este proiectat pentru amorsarea, etanșarea și finisarea oricărei suprafețe de lemn, precum și pentru o aplicare repetată în vederea întreținerii lemnului. Reprezentând un amestec de uleiuri și rășini naturale, testat și confirmat, uleiul pătrunde adânc în fibra lemnoasă, atât la interior cât și la exterior, iar la uscare asigură un finisaj solid, durabil, satinat și extrem de atractiv.

 

Finisajul natural, asigurat odată cu aplicarea uleiului danez, oferă rezistență la apă pentru toate tipurile de lemn neprelucrat, contribuind la reducerea pigmentării și facilitând curățarea și întreținerea lemnului. Acest fapt protejează și îmbunătățește frumusețea naturală a lemnului dvs. și nu lasă în urmă o peliculă la suprafață, care poate fi vulnerabilă sau se poate zgâria. Uleiul danez, cu formula sa extraordinar de universală, se poate utiliza și ca grund, înainte de vopsire sau lăcuire.

 

Lacul danez corespunde reglementărilor privind produsele care vin în contact cu alimentele, fiind ideal și pentru tratarea mobilei și a tacâmurilor din lemn, utilizate în bucătărie, cât și la servirea mesei, acolo unde contactul cu alimentele, expunerea la apă și la alte lichide reprezintă un pericol des întâlnit pentru suprafețele de lemn neprotejate.

 

INDICAT PENTRU:

Uleiul danez este complet sigur și extrem de eficient, atunci când se folosește pe toate tipurile de lemn, inclusiv pe stejar, tec, mahon și pin. Cu formula sa extraordinar de universală este potrivit folosirii atât pe lemnul pentru interior, cât și pentru exterior, subliniind frumusețea naturală a structurii lemnului în:

Mobilier de interior

Mobilier de grădină

Dulapuri de bucătărie, blaturi și suprafețe destinate gătitului

Veselă din lemn

Lemn neprelucrat și tâmplărie din lemn, sculptată sau finisată

 

SUPRAFAȚA ACOPERITĂ ȘI TERMEN DE VALABILITATE:

250 ml va acoperi o suprafață de aprox. 5 m2

500 ml va acoperi o suprafață de aprox. 10 m2

1000 ml va acoperi o suprafață de aprox. 20 m2