KIT DE RENOVARE PENTRU MOBILIERUL DE GRĂDINĂ

KIT DE RENOVARE PENTRU MOBILIERUL DE GRĂDINĂ Go to product page

KIT DE RENOVARE PENTRU MOBILIERUL DE GRĂDINĂ
240,00RON

Conține toate produsele și accesoriile necesare pentru curățarea, renovarea și protejarea completă a mobilierului de gradină - articolele sunt uzate și învechite din lemn din grădină.

 

·      Îndepărtează murdăria, grăsimile și toate petele de pe mobilierul de grădină

·      Reface, îmbunătățește și învie culoarea originală

·      Întreține și protejează

·      Renovează mobilierul învechit și decolorat

·      Ucide mucegaiul

 

Kitul nostru de renovare pentru mobilierul de grădină include toate produsele, accesoriile și instrucțiile necesare care o să vă ajute să curățați și renovați toate articolele de lemn din grădină. Kitul e alcătuit de:

 

500ml Teak Cleaner (formula concentrată produce 3 litri)

 

500ml Înălbitor de tec ( formula concentrată produce 1 litru)

 

500ml Ulei de tex

 

Perie de curățare

 

Suport abraziv

 

Mănuși

 

Renovarea mobilierului dvs. de grădină este un proces de trei părți care o să dea niște rezultate minunate; cu ajutorul kitului o să scăpați de straturile cu lemnul uzat și învechit, refăcând totodată culoarea originală de miere maro, o să ucidă mucegaiul și o să protejeze suprafața de influențele meteorologe.

 

1. Murdăria și schimbarea culorii se combat cu produsul nostru Teak Cleaner.

 

2. Dacă culoarea s-a schimbat în gri / are un aspect uzat, refaceți-o din nou într-o culoare splendidă cu ajutorul Teak Brighter.

 

3. Apoi se aplică uleiul de tec pentru protejare a lemnului de schimbare de culoare, uscare și crăpături.

 

 

POTRIVIT PENTRU:

Proiectat în special pentru toate tipurile de mobilier de grădină. Mai ales pentru lemn de tec, dar se poate aplica pe toate tipurile de lemn în exterior.

 

APLICARE ȘI TERMEN DE VALABILITATE:

 

Produsul de curățat și înălbitorul sunt suficienți pentru o suprafață de 72mp., în timp ce uleiul o să acopere 10mp. Pentru a menține aspectul frumos al lemnului după prima aplicare, se poate să fie necesar să mai cumpărați ulei în plus.

 

Ca o indicație generală, e bine să știți că cu acest produs puteți să curățați, renovați și uleiați o masă de grădină cu patru scaune și o să mai aveți pentru alte obiecte.