Worktop Oil

Worktop Oil Go to product page

Worktop Oil
64,00RON

Worktop Oil este un ulei pentru blaturi complet sigur pentru alimente pentru toate blaturile din lemn și ustensilele de bucătărie

 

- Creează un finisaj durabil, rezistent la apă și pete

- Se usucă rapid, ușor de utilizat

- Hrănește și reface uleiurile pierdute

- Îmbunătățește frumusețea naturală a lemnului

- Ulei transparent în mod natural, cu un finisaj de satin

 

 

Despre uleiul pentru blaturi de lucru

Acesta este un ulei pentru blaturi cu acoperire mare, ce poate acoperi până la 20 m2 pe litru. Pur și simplu frecați lemnul și uleiul se va absorbi imediat și va începe să îmbunătățească și să protejeze blatul de lucru.

 

Uleiul pentru blaturi va spori frumusețea naturală a lemnului, impregnându-se pentru a reface orice ulei pierdut și pentru a hrăni lemnul. Îmbunătățește frumusețea naturală a ornamentelor lemnului, făcând ca blaturile dvs. de lucru din bucătărie să arate cât mai bine.

 

Pe lângă faptul că pune în valoare lemnul, uleiul pentru blaturi de lucru oferă, de asemenea, o protecție superioară, creând un finisaj rezistent la apă și la pete. Acest strat este deosebit de important în jurul chiuvetelor, unde lemnul se udă adesea. Acesta va respinge petele obișnuite de uz casnic, cum ar fi sucul, ceaiul, cafeaua și vinul, înlesnind curățarea și întreținerea blaturilor de bucătărie.

 

Primul strat de ulei se absoarbe și îmbunătățește lemnul, iar al doilea strat va crea un finisaj durabil, rezistent la uzură și respingător de pete, care nu se va crăpa și nu se va desprinde niciodată. Uleiul nostru pentru blaturi de lucru este transparent și creează un finisaj satinat, astfel încât nu va schimba drastic aspectul sau culoarea lemnului; va trebui să folosiți mai întâi un colorant pentru lemn dacă doriți să schimbați culoarea blatului.

 

Acesta este un ulei sigur pentru alimente care respectă reglementările privind contactul cu alimentele.

 

Caracteristicile uleiului pentru blaturi de lemn:

- Timp de uscare: 4-6 ore

- Consum: 20 m² pe litru

- Acoperiri: 3 straturi pe lemn netratat

- Timp de reaplicare: după ce s-a uscat stratul anterior

- Întreținere: O dată pe an sau la semne de „uscare”

- Aplicare: Se aplică cu o pensulă de spumă sau cu o cârpă

 

 

Uleiul pentru blaturi de lucru este potrivit pentru:

Worktop Oil este conceput pentru a fi utilizat pe toate blaturile de bucătărie și poate fi folosit pe orice tip de blat din lemn. De asemenea, este ideal pentru ungerea și protejarea tuturor celorlalte tipuri de lemn, cum ar fi mobilierul, jucăriile, tâmplăria etc. Poate fi utilizat atât pe lemn de esență tare, cât și pe lemn de esență moale.

 

Durata de valabilitate a uleiului pentru blaturi de lucru

Consum: 20m2 pe litru

 

A se păstra între 10°C și 25°C. După deschidere, utilizați în termen de 3 ani