Ulei pentru tocătoare din lemn

Ulei pentru tocătoare din lemn

Ulei pentru tocătoare din lemn

48,00RON

Uleiul nostru pentru tocătoare din lemn este un ulei mineral, care este complet sigur când se folosește la contactul cu produsele alimentare. Se poate utiliza aplicat pe tocătoare de bucătărie, blaturi și butuci pentru mesede măcelărie, pe ustensile de bucătărie din lemn.Incolor, inodor și fără gust, uleiul se poate aplica repede și ușor, asigură hidratarea și compactarea în scopul prevenirii fisurării și uscării lemnului. Susținutde prestigioasa marcă Good Housekeeping, uleiul vă va permite să protejați, să reînnoiți și să îmbunătățiți aspectul exterior al obiectelor dvs. preferate din lemn.

Despre produs

Uleiul nostru pentru tocătoare dinlemn este alegerea perfectă destinată protejării, întreținerii și reînnoiriiustensilelor din lemn pentru bucătărie, inclusiv a tocătoarelor din lemn, a butucilor pentru mese de măcelărie, a lingurilor din lemn ș.a. 

Aplicarea regulată va împiedica uscarea, crăparea și ruperea tocătoarelor din lemn. Formând o barieră de protecție, uleiul pentru tocătoare din lemn va împiedica, de asemenea, pătrunderea lichidului în suprafață, acționând în sprijinul reducerii răspândirii microbilor și bacteriilor.

Uleiul este destinat utilizării în industria alimentară, ceea ce îl face ideal pentru aplicarea pe obiectele destinate preparării alimentelor. Suprafața tratată cu ulei nu se va deteriora niciodată, în comparație cu metodele alternative de tratament ale lemnului. Uleiul mineral pur pătrunde în lemn, protejându-l, păstrându-i și îmbunătățindu-i culoarea și caracterul natural, prelungind, în același timp, viața tocătoarelor de lemn din bucătăria dvs., a blaturilor de bucătărie și a tacâmurilor din lemn.

Este indicat pentru:

Este complet sigur pentru utilizarea pe obiecte de uz alimentar, se poate aplica pe toate tipurile de lemn, inclusiv pe bambus.

  • Tocătoare de lemn
  • Butuci pentru mese de măcelărie
  • Blaturi de bucătărie
  • Echipamente de bucătărie

Suprafața acoperită și termen de valabilitate:

250 ml – 20 m2

După deschidere, folosiți în termen de 3 ani.

Ușor și rapid de utilizat, trebuie doar să urmați instrucțiunile pentru un rezultat excelent.

 Pasul 1:

Asigurați-vă mai întâi că suprafața este curată și uscată.

Pasul 2:

Aplicați uleiul din abundență și în cantitate egală petocătorul din lemn cu ajutorul unei cârpe și lăsați să se îmbibe peste noapte.

Pasul 3:

După ce s-a uscat uleiul, ștergeți tocătorul din lemn cu o cârpă curată. Repetați procesul până când, dacă picurați o picătură de apă, ea va rămâne la suprafață, fără să se absoarbă. Aceasta e modalitatea de a afla dacă lemnul este complet protejat.

Aplicați uleiul din nou, o dată pe lună, sau dacă e necesar, repetați procesul, când vedeți că apa începe să fie absorbită din nou de lemn.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
  • Rău
  • Bun

Newsletter

 

Contactează-ne

0757588743 ;

REZOLVĂ PROBLEMA

Aveți nevoie de ajutor pentru reparații sau pete

Livrarea gratuită

Livrarea gratuită pentru comenzi de peste 240 RON

Despre noi

Repararea și curățarea pieilor

Acoperim toate aspectele legate de piață
pentru a oferi cele mai bune
produse de calitate la cele mai
competitive prețuri.

Compania a fost infiinţată în anul 2004, este situată în nord-estul Angliei. De aici Furniture Clinic produce o gamă unică de produse pentru curățarea, repararea și restaurarea pielii, utilizate în numeroase industrii, inclusiv
mobilier, automobile, haine, genţi si multe altele.
Call Now