Ulei pentru tocătoare din lemn

Ulei pentru tocătoare din lemn Go to product page

56,00RON

Uleiul nostru pentru tocătoare din lemn este un ulei mineral, care este complet sigur când se folosește la contactul cu produsele alimentare. Se poate utiliza aplicat pe tocătoare de bucătărie, blaturi și butuci pentru mesede măcelărie, pe ustensile de bucătărie din lemn.Incolor, inodor și fără gust, uleiul se poate aplica repede și ușor, asigură hidratarea și compactarea în scopul prevenirii fisurării și uscării lemnului. Susținutde prestigioasa marcă Good Housekeeping, uleiul vă va permite să protejați, să reînnoiți și să îmbunătățiți aspectul exterior al obiectelor dvs. preferate din lemn.

Despre produs

Uleiul nostru pentru tocătoare dinlemn este alegerea perfectă destinată protejării, întreținerii și reînnoiriiustensilelor din lemn pentru bucătărie, inclusiv a tocătoarelor din lemn, a butucilor pentru mese de măcelărie, a lingurilor din lemn ș.a. 

Aplicarea regulată va împiedica uscarea, crăparea și ruperea tocătoarelor din lemn. Formând o barieră de protecție, uleiul pentru tocătoare din lemn va împiedica, de asemenea, pătrunderea lichidului în suprafață, acționând în sprijinul reducerii răspândirii microbilor și bacteriilor.

Uleiul este destinat utilizării în industria alimentară, ceea ce îl face ideal pentru aplicarea pe obiectele destinate preparării alimentelor. Suprafața tratată cu ulei nu se va deteriora niciodată, în comparație cu metodele alternative de tratament ale lemnului. Uleiul mineral pur pătrunde în lemn, protejându-l, păstrându-i și îmbunătățindu-i culoarea și caracterul natural, prelungind, în același timp, viața tocătoarelor de lemn din bucătăria dvs., a blaturilor de bucătărie și a tacâmurilor din lemn.

Este indicat pentru:

Este complet sigur pentru utilizarea pe obiecte de uz alimentar, se poate aplica pe toate tipurile de lemn, inclusiv pe bambus.

  • Tocătoare de lemn
  • Butuci pentru mese de măcelărie
  • Blaturi de bucătărie
  • Echipamente de bucătărie

Suprafața acoperită și termen de valabilitate:

250 ml – 20 m2

După deschidere, folosiți în termen de 3 ani.