WOOD WAX & POLISH CEARĂ PENTRU LEMN

WOOD WAX & POLISH CEARĂ PENTRU LEMN Go to product page

WOOD WAX & POLISH CEARĂ PENTRU LEMN
54,00RON

Are o formulă naturală, care nu conține  niciun fel de silicon.

Îmbogățită cu ceară de albine, ceară carnauba și ulei de portocale.

Protejează împotriva uscării și degradării.

Indicat pentru lemn lăcuit și nelăcuit.

 

DESCRIERE

Produsul este ideal pentru prelucrarea lemnului lăcuit și nelăcuit. Este special creat pentru a ajuta la păstrarea și prevenirea uscării și decolorării lemnului. Având uleiuri de întreținere adăugate în compoziția sa, ceara va păstra în bune condiții lemnul, în același timp sporind frumusețea naturală și relieful fibrei lemnoase. Ceara naturală de albine și ceara carnauba oferă, de asemenea, o protecție superioară. Formula e îmbogățită cu ulei de portocale, care oferă un finisaj cu o aromă plăcută. Preparatul se poate folosi pentru toate suprafețele de lemn, inclusiv materiale din lemn finisat sau nefinisat, fiind indicat atât pentru antichități, cât și pentru obiecte moderne. Fiind creat pentru a reîmprospăta suprafețe din lemn vechi, decolorate și uzate, produsul trebuie folosit întotdeauna când lemnul începe să arate uscat și decolorat, recomandându-se aplicarea sa cel puțin o dată pe lună.

INDICAT PENTRU

Produsul este indicat pentru folosire atât pe un lemn finisat, cât și pe unul nelăcuit, inclusiv pe mobilă, pardoseli, antichități și toate celelalte obiecte din lemn.

 

Nu este indicat pentru folosirea pe veselă din lemn sau suprafețe pentru prepararea alimentelor. Pentru acestea, vă rugăm, să vedeți Balsamul nostru pentru tocătoare de lemn și Uleiul pentru tocătoare din lemn.

 

Suprafața acoperită și termenul de valabilitate .

 

După deschidere, ceara trebuie folosită în termen de 3 ani.

Se va păstra la o temperatură între 5 și 25 grade Celsius.